21

Juli, 2017

Morgan 4/4 Blauw
Morgan Plus 8 Roomwit
Porsche 356 Speedster Zwart
Porsche 356 Speedster Zilver
Fiat 500 Rood
Morris Minor Clarendon Grey
Lomax 224 Wit

KLASSIEKERSHUREN.NL

Één of twee dagen er ontspannen tussenuit? Ultiem ontspannen doe je met een prachtige oldtimer. Het rustige toeren over de mooiste wegen, van dorp naar dorp, de mooiste terrasjes… Je komt vanalles tegen al rijdend in de een van de klassiekers. Neem lekker wat te eten en te drinken mee en zet de klassieke auto op zijn tijd eens aan de kant om lekker van de omgeving te genieten. Daarna toer je weer lekker verder, je hebt tenslotte de hele dag!

Zelf aan het stuur van één van onze klassieke auto’s rij je door de prachtige omgeving. Wil je in je eigen omgeving toeren; geen probleem! De Alpen in? Ook dat kan! Natuurlijk kun je ook heerlijk de kustplaatsjes in Nederland of België aandoen. Op sommige oldtimers kun je een picknickmand achterop het bagagerek plaatsen, zoals bij de Morgans. Bekijk al onze klassiekers en boek zo snel mogelijk je ultieme dag erop uit!

JE HEBT INTERESSE IN EEN VAN ONZE KLASSIEKERS, MAAR HOE GAAT HET PRECIES IN ZIJN WERK?

Simpel; wanneer je bij ons hebt aangegeven dat je interesse hebt in een van onze klassiekers door contact op te nemen, ontvang je de offerte per mail. Hierin staan alle zaken nog eens beschreven, zoals de klassieker van je keuze, de totale prijs, de datum en de tijdstippen. Wij verhuren in zowel Nederland als België.

Wil je de klassieker vooraf nog even bekijken? Ook dat kan! Maak hiervoor even een afspraak.

Boeken
De keus is gemaakt; je wilt de klassieker van je dromen boeken!

Het werkt heel simpel; je reageert gewoon even op de offerte die je in je email ontvangen hebt. Je kunt deze mail beantwoorden of even met ons bellen of whatsappen.  Nadat je je boeking bevestigd hebt, ontvang je een mail met deze bevestiging en je boekingsnummer. Ook zijn er de betaalgegevens in terug te vinden.

Betalen
Bij ons hoef je niet direct het volledige bedrag te betalen, maar stort je eerst een aanbetaling van €100,-. Uiterlijk drie weken voor de geboekte datum dient dan het restant op onze rekening bijgeschreven te zijn.

Volledig verzekerd
Tijdens je huurperiode ben je volledig WA Casco verzekerd bij Bovemij. Schade, vernieling (door derden) en diefstal zijn dan gedekt. Een fijn gevoel voor beide partijen! Deze verzekering kent een eigen risico van €1.000,-. Het eigen risico kun je afkopen. De afkoopsom bedraagt €20,- per huurperiode.

Details, jouw gegevens en extra’s.
Natuurlijk moeten we iets meer van je weten voordat we je de klassieker kunnen laten besturen. Zo hebben we vooraf nog een foto van de voor- en achterkant van je rijbewijs nodig, een foto van je paspoort en natuurlijk je persoonsgegevens. (Tip: gebruik voor de foto van je persoonlijke documenten deapp van Rijksoverheid.)
Ook bespreken we nog de details en kun je nog kiezen om wat extra’s toe te voegen aan je boeking. Hiervoor gebruiken we ons Definitief Boekingsformulier. Je ontvangt dan een email met daarin de link naar dit formulier. Dit formulier kun je opslaan als je een account aanmaakt, zodat je het op je gemak nog eens door kunt nemen, kunt wijzigen of kunt herzien.
Wil je vooraf alle details weten, lees dan even onze Algemene Voorwaarden door.

Wil je nog meer weten?
Neem gewoon even contact op voor alle up-to-date informatie en het antwoord op al je vragen!

Voor welk speciaal evenement ben je op zoek naar een van onze klassiekers?

Bruiloft

Dagje of weekend weg

Toertocht of rally

Bedrijfsuitje

Gala

fotoshoot

Waarom Klassiekershuren.nl?

  • Je rijdt zelf, zónder begeleider
  • Je betaalt géén borg
  • Geen reclame in of op de klassieker
  • Je klassieker staat volledig gepoetst voor je klaar
  • De auto is technisch volledig nagekeken
  • Standaard Casco verzekerd via Bovemij
  • Je maakt gebruik van onze Laagste Prijs Garantie
  • Wij zorgen dat alles goed verloopt!

 

Over ons

Wij bieden onze klassiekers aan als echte liefhebbers.  Hierdoor zijn onze eigen klassiekers geen simpel huurobject, maar zijn ze door ons zelf helemaal uitgerust en afgemaakt zoals wij dat willen. Je rijdt zelf in de prachtige klassieker van je keuze en geniet dus optimaal van je dag.

Alvast veel plezier!
Rob de Bruin

ONZE INFORMATIE

Klassiekershuren.nl
Oude Grintweg 91
5688MB, OIRSCHOT NL
06-20441159
info@klassiekershuren.nl

Lees verder


 

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Share This