01

Augustus, 2017

Autostoelen bekleden
Autostoelen reparatie
Autostoel aanpassen
Cabriodak vervangen
Bedrijfswagens bekleden
Boot bekleding
Buddyseat bekleden
Motorzadel bekleden
Camper bekleden
Caravan bekleden

JT Autobekleding en Stoffering

Dé specialist voor uw auto-interieur
JT Autobekleding & Stoffering is erg veelzijdig in onder andere auto-interieur.
Voor lederen interieurs, vervanging en reparatie van auto-, boot-, en camperbekleding maar ook voor cabrioletdaken, buddyseats, hemelbekledingen, tandartsstoelen en medisch meubilair bent u bij ons aan het juiste adres.

Autostoelen
Het aanpassen, bekleden of repareren van autostoelen is een vakkarwei, waar wij al vele jaren ervaring in hebben. Wij helpen u dan ook graag van al uw autostoel problemen af.

Onze historie

Onze historie begint in 1965. In dat jaar besloot Willem Potijk in een werkplaats achter zijn woning aan de Ootmarsumsestraat in Almelo een autobekleedbedrijf te beginnen. De werkzaamheden in de beginjaren waren, naast het bekleden van autostoelen, onder andere het isoleren van auto’s en tractoren, het monteren van hemelbekleding en het vernieuwen van vinyldaken.

Potijk Autobekleding B.V.
Naarmate de jaren vorderden, groeide het bedrijf en breidden de werkzaamheden zich uit. Op den duur voegden beide zoons zich bij het bedrijf. Destijds richtte Potijk Autobekleding B.V. zich voornamelijk op het vervaardigen van nieuwe concepten in de automobielbranche. Daarnaast hielden zij zich bezig met taken als fabriceren van het interieur voor taxibussen en ambulances. Het aantal orders nam toe en het personeelsbestand werd groter. Reden genoeg om een aantal keer uit te breiden. In het jaar 2000 verhuisde het bedrijf naar een nieuwe locatie op het industrieterrein aan de Bornsestraat in Almelo. Dit volledig nieuw ingerichte bedrijfspand bood plaats aan nieuwe mogelijkheden. Een goed voorbeeld hiervan is de ingebruikname van twee machines namelijk een cutter (een automatische snijmachine) en een lamineermachine, waardoor project- en seriematig werk een forse toename kende.

Onze werkzaamheden

Wij zijn gespecialiseerd in het herstellen en vernieuwen van interieurs die schade hebben opgelopen of er versleten uitzien. Daarom bent u voor renovatie en vernieuwing van uw doorgezakte of versleten stoel bij ons aan het juiste adres. Ook kunnen wij uw stoel zodanig aanpassen dat u minder ongemakken ondervindt van uw lichamelijke klachten. Dit kan gerealiseerd worden door bijvoorbeeld de stoel waar mogelijk op te vullen.

Hieronder volgt een opsomming van veelvoorkomende werkzaamheden naast stoelstoffering die wij onder andere uitvoeren:

ONZE INFORMATIE

Edisonstraat 15
7601 PS Almelo
Telefoon: 0546-454788
Fax: 0546-454796
Email: info@jt-autobekleding.nl
www.jt-autobekleding.nl

Lees verder


 

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Share This