Meguiars G17516 Ultimate Quick Wax Autowax 450ml

Wax uw auto in slechts 15 minuten en bescherm uw auto wekenlang met onze Meguiars Ultimate Quick Wax! De revolutionaire en synthetische formule zorgt voor een geweldig resultaat in slechts enkele minuten zonder dat deze witte strepen achterlaat. Dit product is zelfs aan te brengen in de zon. Gemakkelijk aan te brengen; opspuiten en uitwrijven en u ziet een prachtig glanzend resultaat.

Na het opspuiten van het product op het oppervlak het product uitwrijven met een Supreme Shine Microfiber 1-pack of Supreme Shine Microfiber 3-pack.

Voordelen van Meguiars G17516 Ultimate Quick Wax

  • Beschermt en zorgt voor waterbeading

Eigenschappen van Meguiars G17516 Ultimate Quick Wax

  • Ook toepasbaar op matte lakken
  • Slaat niet wit uit op strips

Inhoud

  • 1x Meguiars G17516 Ultimate Quick Wax Autowax (450ml)

Hoe wax ik mijn auto?

Voordat je je auto gaat waxen is het raadzaam om hem eerst schoon te maken en vervolgens te polijsten. Zo creeër je een glanzend, effen oppervlak waar de wax zich goed aan hecht. Vervolgens onderneem je de volgende stappen:

  1. Breng de wax zo dun mogelijk aan met een zachte doek, als je te dik waxt kan de wax wit uitslaan op je auto.
  2. Laat de wax 15 – 30 minuten drogen, tenzij anders aangegeven.
  3. Poets de verharde wax weg met een zachte/microvezel doek. Als de wax nog vettig aanvoelt moet je het verder laten drogen.

Prijs & details

Anderen bekeken ook:

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.