Michiel van Hemel

Contentmanager / Webdesign

Als contentmanager zorg ik ervoor dat alle artikelen op tijd worden geplaatst en in lijn zijn met onze esthetiek. Daarnaast is het volledige ontwerp van de website mijn verantwoordelijkheid. 

Vanaf mijn 15e ben ik volledig verslingerd in de wereld van webdesign en marketing. Door dit enthousiasme heb ik destijds mijn eigen webdesignbedrijf De Webgarage opgezet. Deze ervaring gebruik ik nu in samenwerking met mijn broer Maarten van Hemel om een steentje bij te dragen in de wereld van de autoliefhebberij.

Uiteindelijk is Parked in Holland tot stand gekomen door de combinatie van mijn liefde voor internetmarkteting en Maartens passie voor auto’s.

Samen willen wij het beste klasiekerplatform van Nederland bieden waarop liefhebbers uren kunnen smullen van hun grootste passie: de meest waanzinnige auto’s waar je nog dagen over nadroomt.

Share This