CJ Autobekleding

CJ Autobekleding is een gewaardeerde bekende in de wereld van autobekleding en het vervangen van cabrioletkappen/vinyldaken voor zowel klassieke, moderne en exclusieve auto’s. Cabrioletkappen die niet meer vanaf de fabriek geleverd worden, worden door ons met de hand gemaakt op de auto.

Door de jarenlange ervaring hebben wij aan een half woord genoeg om te weten wat uw wensen zijn. Bijzondere auto’s kennen voor ons geen geheimen.

Aan de toepassing van leder in uw auto worden hoge, specifieke eisen gesteld. Ons doel is interieurs te voorzien van de beste kwaliteit leder en is geproduceerd op een meest verantwoorde manier en sluit daarmee aan op de laatste trends en kwaliteitsnormen.

Take a restoration for instance. Surely during such a labour of love, the last thing you would do is to reinstall your old wiring harness.

CJ Autobekleding kenmerkt zich door ambachtelijk handwerk, die de met de hand gesorteerde lederhuiden met grote zorgvuldigheid verwerkt in zijn interieurs.Wij kunnen, in overleg met u, aan alle interieurwensen voor iedere auto voldoen. Tevens gebruiken wij de mooiste materialen als het gaat om hemelbekleding en complete tapijtsets. Daarnaast beschikken wij over een uitgebreide vaste collectie ledersoorten en kleuren.

Al onze interieurs, zowel klassiek als modern, worden in eigen beheer met de hand uitgemald en gestikt en kenmerken zich door een uitgesproken kwaliteit en onderscheidend interieur.

Tevens bezitten wij de techniek van het ingewikkelde capitonneren. Capitonneren is een techniek uit de naaikunst en lederbewerking, waarbij stof of een stuk leder als bekleding op een vaste ondergrond wordt genaaid of geknoopt op een zodanige manier, dat tussen de stof en ondergrond een laag van kussentjes ontstaat, die gevuld worden met schuim. Het capitonneren is het inzetten van vele knopen, zoals men dat kent in koetsen, rijtuigen en Chesterfieldbanken, ook hiervoor kunt u bij ons terecht.

Meer informatie

Bellweg 8

4104 BJ

Culemborg

T. 0345-536880

E. info@cjautobekleding.nl

www.cjautobekleding.nl

Recente Autoverhalen

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.